Ze waren te goed…

Wedstrijden tegen de vereniging waar ik mijn jeugd heb doorgebracht, dat is toch altijd een tikkeltje specialer…maar dan zou het wel leuk geweest zijn om gewonnen te hebben!!

En laten we daar nou helemaal geen kans op gehad hebben.

Niet zo vreemd ook, want gemiddeld hadden we zo’n 200 ratingpunten minder en het zegt niet alles, maar ook niet niks. Op een goede dag kunnen we allemaal van iemand winnen met een hogere rating, maar dan moet het allemaal wel samenkomen.

Hoe het nu gegaan is, we hebben het allemaal kunnen lezen op de vernieuwde nbsb-site..een slachting.

Slechts twee remises wisten we bijeen te sprokkelen. Ikzelf speelde slap en wist met kunst- en vliegwerk alles bij elkaar te houden en een remise te behalen. Gert speelde prima maar te langzaam zodat hij met relatief weinig tijd ook een remise speelde. De rest verloor. Zeker, er was strijd maar voornamelijk tegen de bierkaai.

Joost Rutten, tweede team