Afdrukken
Categorie: Uncategorised
Hits: 4958

25e schaaktoernooi
’t Trefpunt

(met speciale gast)
 

Op zaterdag 19 februari 2022 houdt Schaakvereniging ’t Paardje editie nummer

van haar jaarlijkse schaaktoernooi.

 

Dit jaar zal tussen de laatste ronde en de prijsuitreiking een speciale spreker aanwezig zijn die een korte lezing zal houden over:

“Het oudere schaakbrein” en “Strategisch denken”.

De spreker is Karel van Delft, vader van IM Marijn van Delft en trekker van Schaakacademie Apeldoorn. Karel is een zeer ervaren spreker die meerdere internationale schaak workshops heeft gegeven en we zijn blij dat we hem mogen verwelkomen. Het belooft een interessante lezing te worden.

Zoals tijdens de andere edities worden er 5 ronden gespeeld in een gesloten groep van zes personen. Speeltempo: 30 min. p. p. p. p. De groepsindeling vindt zoveel mogelijk plaats op speelsterkte.
 
Het inschrijfgeld bedraagt €15,- te voldoen aan de zaal. Een lunch en een drankje worden u aangeboden. Deelnemers dienen om uiterlijk 9:30 uur aanwezig te zijn. We starten namelijk stipt om 10:00 uur. Het toernooi wordt gehouden in:
Restaurant ’t Trefpunt
Raadhuisplein 1a, 4921 ZJ  Made
Telefoonnummer: 0162-685176 
 
Prijzen per groep: Dinerbonnen (te besteden bij Restaurant ’t Trefpunt in Made) en een fles wijn.
Aanmelden kan via de website: https://www.schaakverenigingmade.nl/toernooi

Namens de organisatie,
Marc Govers & René Stadhouders

Belangrijk:
Er zal gevraagd worden naar een Corona Toegangsbewijs (CTB) voor iedereen van 13 jaar en ouder. Vanaf 14 jaar is tevens een identiteitsbewijs (ID) verplicht.