kop13.jpg

Nieuw: Schaakschool De Baronie. Kom erbij!

 

Heb je de Netflix-serie The Queens Gambit gezien? Heb je door de coronaperiode tijd gekregen voor een nieuwe plezierige hobby? Of wil je je hersenen graag optimaal getraind houden? Allemaal redenen om de koe bij de horens te vatten en te gaan schaken!

Ben je jong en zit je nog op school? Dan kun je rechtstreeks terecht bij onze schaakclub SV De Baronie. Daar geven een aantal enthousiaste vrijwilligers elke dinsdagavond een uur les. Ben je volwassen of al senior? Dan is er de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de Schaakschool De Baronie.

In twee blokken van 12 lessen van 2 uur krijg je het schaken zodanig goed onder de knie, dat je met een redelijke kans op succes mee kunt spelen bij een echte schaakclub. De naam van de schaakschool is niet toevallig dezelfde als die van onze schaakvereniging. Ik hoop dat de deelnemers aan de schaakschool van daaruit uiteindelijk hun weg weten te vinden naar onze schaakclub.

De wekelijkse lessen beginnen op 19 oktober, en wel op dinsdagmorgen en dinsdagavond. De prijs bedraagt 5 euro per dagdeel. Leer- en oefenmateriaal, en thee en koffie zijn daarbij inbegrepen.

Voor nadere informatie kun je je wenden tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tot het hieronder genoemde telefoonnummer.

 

Tot ziens op de schaakschool!

 

Zef Hendriks Blauwe Keiweg 2 06-22547784