Beste schakers,

Van het schaakfront is er weinig nieuws te melden. In ons clublokaal in de Vredenbergh kunnen we voorlopig niet terecht, en in het verlengde van de afgekondigde maatregelen op nationaal niveau zouden we niet eens moeten willen om elkaar op de club te treffen. Dus doen ook wij aan sociale schaakonthouding.

In lijn met de landelijke afspraken blijven alle schaakactiviteiten opgeschort tot in ieder geval maandag 6 april. Tegen die tijd zal ik een update verstrekken over de schaakmogelijkheden en -onmogelijkheden van dat moment.

Het enige positieve nieuws is dat  -  mocht er tegen die tijd weer geschaakt kunnen worden, maar nog niet in de Vredenbergh  -  het bestuur er in geslaagd is om alvast een alternatieve speelmogelijkheid vast te leggen, en wel in het gemeentelijk sportcentrum De Scharen. Deze gelegenheid kan ook weer kosteloos worden geannuleerd als we die uiteindelijk niet nodig zouden hebben. Begin april krijg je daarover meer duidelijkheid.

Met schaakgroeten,

Zef Hendriks