Afdrukken
Categorie: Nieuws
Hits: 1594

Beste schaakvrienden, Corona is weliswaar nog steeds onder ons en het seizoen is bijna voorbij, maar gezien de ontwikkelingen in de versoepelingen, is er een mogelijkheid om toch nog een paar avonden nu in juni te schaken en wel ‘live’ tegen elkaar.  Namens het Bestuur zijn Kees Ooms en ik van plan om dit voor diegenen die geïnteresseerd zijn mogelijk te maken en wel op dinsdag 15, 22 en 29 juni in ons huidige speellokatie: Mariëndal. Drie avonden waarbij iedereen iedere avond drie partijen speelt van een half uur p.p. bedenktijd (dus driemaal een uur spel). Op die manier zien we elkaar nog eens voor het nieuwe seizoen begint en kun je ook nog eens lekker echt achter het bord gaan plaatsnemen. We hopen dat er een aantal van onze leden gebruik van maken en niet alleen maar naar de voetbal zal kijken, ja dat is er en dat weten we, maar elkaar weer kunnen zien en met elkaar ‘echt’ spelen is ook belangrijk.

 

De belangrijkste wijzigingen voor schaakclubs bij deze versoepeling zijn:

Voor onze vereniging betekent dit dus: dinsdag om 20.00 uur beginnen en om 23.00 uur eindigen, waarbij we dus het laatste uur geen drankjes meer kunnen bestellen. Drie avonden van drie partijen betekent negen keer de kans om het schaakseizoen toch nog op een mooie manier af te sluiten.

 

Kees Ooms en ik (Jo Godderij) gaan het regelen, maar dat willen we alleen doen bij voldoende deelname. Minimaal 12 deelnemers en we gaan er voor. Dus: geef je vóór aanstaande donderdag 10 juni op bij Jo Godderij op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en houdt de website https://www.svdebaronie.nl/yes/ ook in de gaten. Wij hopen dat we het minimale aantal halen, sterker nog, we hopen dat we ‘vol’ gaan zitten. Hartelijke schaakgroet, mede namens het Bestuur, Jo Godderij Vice Vz SV De Baronie